Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ »


    Δείτε όλα τα events »

 
Το καλάθι αγορών σας έχει ενημερωθεί

Το προϊόν έχει προστεθεί στην παραγγελία σας!
« Επιστροφή στο κατάστημα Διαχείριση Καλαθιού »


Καμάρα Εσπερινός


 


ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΑΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ
 

ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΑΡΑ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ


Εσπερινός ¨Ασσύρτικο Fume
Kατηγορία:ΠΓΕ Θεεσσαλονίκης,Βιολογικός Οίνος,Vol 12%
Ασσύρτικο:Είναι μια απο τις αρχαιότερες και πιο πολυδύναμες Ελληνικές ποικιλίες.Μπορεί να δώσει τόσο ξηρούς οίνους με έντονη μεταλλικότητα,όσο και φρουτώδεις οίνους,ανάλογα με το terroir της κάθε περιοχής που όλοι όμως επιδέχονται παλαίωσης.
Οινοποίηση: Μετάτο τέλος της αλκοολοκής ζύμωσης σε ανοξείδωτες δεξαμενές,το κρασί μεταφέρεται σε γαλλικά δρύϊνα βαρέλια,όπου παραμένει για 8 μήνεςπαλαίωση.
Όνομα: Εσπερινός είναι η ώρα της ημέρας που η φύση δείχνει όλη της την μεγαλοπρέπεια με τα χρώματα να μπερδεύονται σε ένα ενιαίο σύνολο μοναδικής ομορφιάς. Έτσι και το κρασί ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ με τον υπέροχο συνδυασμό των ποικίλων αρωμάτων και γεύσεων προσπαθεί να μας μεταφέρει σε εκείνη τη μοναδική στιγμή.
Χαρακτηριστικά: Αχνοκίτρινο χρώμα με χρυσαφιές ανταύγειες. Μέτριας έντασης μύτη που εξελίσσεται στο ποτήρι με αρώματα λεμονιού, αποξηραμένων τροπικών φρούτων,βοτάνων, φουντουκιού. Το διακριτικό βαρέλι προσθέτει στο βάθος νότες από βούτυρο, βανίλια και καπνό. Πλούσιο στόμα, απαλό, κρεμώδες με δροσιστική οξύτητα και ισορροπημένο τελείωμα.

Συνδυασμός:

Σερβίρισμα: Καλύτερα σε θερμοκρασία 12-16C.


12.50€   

  Τεμ.:


 
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
     
© 2013 - kamarawines.com -- Κατασκευη eshop by infocus