Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ »


    Δείτε όλα τα events »

 
Το καλάθι αγορών σας έχει ενημερωθεί

Το προϊόν έχει προστεθεί στην παραγγελία σας!
« Επιστροφή στο κατάστημα Διαχείριση Καλαθιού »


ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟΙ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΜΠΕΛΟΥ

ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ


Για την παραγωγή ποιοτικών οίνων,που είναι o πρωταρχικός σκοπός του κτήματος,χρησιμοποιούνται σταφύλια αποκλειστικά από τους ιδιόκτητους αμπελώνες βιoλογικής γεωργίας,με ελληνικές ποικιλίες αμπέλου επι το πλοίστον,καλλιεργημμένα με πολύ μεράκι και κόπο.

Τα εδάφη είναι επικλινή με άριστη αποστράγγιση μέσης σύστασης διαφορετικής ανα αμπελοτόπι. Αλλού είναι αμμοαργιλώδη και αλλού ασβεστολιθικά. Η έκθεση στον ήλιο είναι άριστη και η φύτευση έγινε κυρίως βάσει προσανατολισμού από Ανατολή προς Δύση,συνυπολογίζοντας όμως και την κλίση του εδάφους.

Το μικροκλίμα της περιοχής είναι ημιηπειρωτικό,με κρύους χεμώνες και αρκετά ζεστά καλοκαίρια,κατά τη διάρκεια των οποίων ένα αεράκι αρχίζει να φυσά το μεσημέρι και σταματά αργά το βράδυ. Κατά την διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου λόγω της ξηρότητας της περιοχής δεν έχουμε εμφάνιση ασθενειών,με συνέπεια τη διευκόλυνση της Βιολογικής καλλιέργειας.

Η άρδευση γίνεται μέσω υπογειίων δικτύων με στάγδην άρδευση με υλικά της Netafim σε όλους τους αμπελώνες,προσεκτικά και μελετώντας συνεχώς το υδατικό stress με ειδικές συσκευές Αμερικανικής προελεύσεως,έτσι ώστε να πετύχουμε παραγωγή των κατάλληλων σταφυλιών για παραγωγή οίνων υψηλής ποιότητας.

Οι ποικιλίες οι οποίες καλλιεργούνται είναι οι παρακάτω:
Λευκές: Μαλαγουζιά, Ασύρτικο, Sauvignon Blanc
Κόκκινες: Ξινόμαυρο, Merlot, Syrah

Η έμφαση στους αμπελώνες μας δίνεται στις ελληνικές ποικιλίες αμπέλου οι οποίες είναι πολλές και αξιόλογες,δυστυχώς παρεξηγημένες έως τώρα, αλλά πολλά υποσχόμενες στο μελλοντικό παγκόσμιο οινικό γίγνεσθαι.


ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΑΣΣΥΡΤΙΚΟ
Κάντε κλικ για μεγέθυνση


 
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
     
© 2013 - kamarawines.com -- Κατασκευη eshop by infocus