Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ »


    Δείτε όλα τα events »

 
Το καλάθι αγορών σας έχει ενημερωθεί

Το προϊόν έχει προστεθεί στην παραγγελία σας!
« Επιστροφή στο κατάστημα Διαχείριση Καλαθιού »


ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΡΑΣΙ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ


Η εταιρεία Καμάρα Οινοποιητική ΑΕ με τον διακριτικό τίτλο Καμάρα κτήμα Κιουτσούκη ιδρύθηκε το 2009. Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, με ενεργή συμμετοχή στις αγροτικές δραστηριότητες όλων των μελών της οικογένειας. Αυτό που οδήγησε στην ίδρυσή της ήταν το μεράκι και η αγάπη για το καλό Ελληνικό κρασί. Προσωπικός μας στόχος είναι να καταφέρουμε να προσφέρουμε σε όσους δοκιμάζουν το κρασί μας ένα προϊόν πρωτίστως ποιοτικό. Για να το πετύχουμε αυτό, εκτός από την προσεγμένη διαδικασία οινοποίησης, φροντίσαμε στους αμπελώνες μας να ακολουθηθεί η βιολογική μέθοδος καλλιέργειας από τη στιγμή που φυτεύτηκαν τα αμπέλια, ούτως ώστε η πρώτη ύλη να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μας στον τομέα της ποιότητας.

Επιδίωξή μας ακόμα και στην προσωπική μας ζωή είναι η ποιότητα, γεγονός το οποίο οδήγησε στην εκτροφή ζώων και στην καλλιέργεια λαχανόκηπου. Αυτήν την ποιότητα θέλουμε να προσφέρουμε και σε όσους δοκιμάζουν το κρασί μας. Γενικά, αυτό που μας χαρακτηρίζει απόλυτα ως φιλοσοφία είναι ο Οινοτουρισμός: φιλοξενία, επαφή με τη φύση και ανάδειξη των ελληνικών προϊόντων:ελληνικές ποικιλίες αμπέλου και Ελληνικό κρασί. Πρόκειται δηλαδή για ένα επισκέψιμο οινοποιείο, ανοιχτό για όποιον επιθυμεί να το γνωρίσει, να θαυμάσει το φυσικό τοπίο απολαμβάνοντας έναν περίπατο στους αμπελώνες και να γευτεί το κρασί μας.

Θα θεωρήσουμε μεγάλη επιτυχία αν καταφέρουμε να αναδείξουμε το Ελληνικό κρασί μας και στο εξωτερικό, όχι ως Κτήμα Καμάρα, αλλά ως πρεσβευτές για το καλό Ελληνικό κρασί. Έτσι, ίσως το ελληνικό κρασί, το αρχαιότερο κρασί στην υφήλιο, ανακτήσει κάτι από την αίγλη που το περιέβαλλε καποτε.ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ.ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Κάντε κλικ για μεγέθυνση

 
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
     
© 2013 - kamarawines.com -- Κατασκευη eshop by infocus