Είσοδος | Εγγραφή Μέλους
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ »


    Δείτε όλα τα events »

 
Το καλάθι αγορών σας έχει ενημερωθεί

Το προϊόν έχει προστεθεί στην παραγγελία σας!
« Επιστροφή στο κατάστημα Διαχείριση Καλαθιού »

Πιο πέρα από το Βιολογικό κρασί


 Κάτι παραπάνω από βιολογικό κρασί

Ξεκινώντας από μια φιλοσοφία ζωής που βασίζεται στην αγάπη και το σεβασμό για το περιβάλλον  και εμμονή στην ποιότητα ξεκίνησε η φύτευση και η καλλιέργεια των αμπελιών μας το 2008, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά βιολογικές μεθόδους. Με την πάροδο των χρόνων, θέλοντας να περιορίσουμε ακόμη περισσότερο τις όποιες παρεμβάσεις, ξεκινήσαμε να εφαρμόζουμε κάποιες από τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας.

 

Η διαδικασία οινοποίησης, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του οινοποιείου, ακολουθεί κι αυτή τις ίδιες πρακτικές καθώς όλα τα κρασιά μας είναι βιολογικά πιστοποιημένα.

Από το 2016 ξεκινάμε και την παραγωγή λευκών κρασιών ακολουθώντας τις παραδοσιακές μεθόδους ερυθρής οινοποίησης ( orange wines) καθώς και την παραγωγή φυσικών κρασιών (ελάχιστη οινολογική παρέμβαση, χαμηλά θειώδη) σε περιορισμένες ποσότητες. Θα πρέπει, βέβαια, να τονίσουμε ότι χρησιμοποιούμε τις φυσικές τεχνικές μέχρι του σημείου που δεν αλλοιώνουν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, επιθυμώντας πρώτα απ’όλα το κρασί που παράγεται να είναι ποιοτικό, χωρίς ελαττώματα.  


Κάντε κλικ για μεγέθυνση
 
Συμπληρώστε το email σας
για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
     
© 2013 - kamarawines.com -- Κατασκευη eshop by infocus